Vakantie!!! - Reisverslag uit Paradera, Aruba van Anouk Bluemink - WaarBenJij.nu Vakantie!!! - Reisverslag uit Paradera, Aruba van Anouk Bluemink - WaarBenJij.nu

Vakantie!!!

Door: Anouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

07 Juli 2019 | Aruba, Paradera

Hallo allemaal,

Ik heb inmiddels lekker vakantie. En dat luiden we op Aruba heelnerg goed in, daar kunnen de leraren in Nederland nog iets van leren. Afgelopen week was de laatste officiële schoolweek. De rapporten waren al klaar. Dus een aantal leerlingen heb ik nog maar amper gezien. Maandag gingen we met klas 5 op buitendag. We gingen beachtennissen en naar de bioscoop. Super leuke dag gehad en vewl geluk gehad met het weer. Toen we de bioscoop uit kwamen lopen bleek het buiten heel hard te regenen. De wegen stonden vol water. Dat gebeurt op Aruba al na een bui van 20 minuten.
Dinsdag zijn we met de hele school naar het waterpark geweest. Super leuke dag. En woensdag en donderdag hebben mijn leerlingen vooral film gekeken en spelletjes gespeeld. We gingen Pietje Bell kijken, dat krijg je met 2 Nederlandse juffen. Beetje jammer dat onze leerlingen de meeste woordgrappen niet snapten. Soms zag je een leerling zachtjes lachen. Maar zijn streken vonden ze geweldig. Ondertussen lekker popcorn gegeten. Beetje jammer dat ik 1 hele zak heb laten verbranden in de magnetron. Maar ik lees nou eenmaal nooit een hele gebruiksaanwijzing. De plaatjes zijn meestal wel voldoende