De tweede week
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
11 Augustus 2017 | Aruba, Paradera
Na de kennismakingsmiddag in Den Haag hadden we met 6 meiden geregeld contact. Inmiddels zijn daar wat meer meiden bij gekomen. Wij spreken niet elke dag af, maar zien elkaar geregeld. Een aantsl van deze meiden doet ook aan beachtennis (zoals veel Nederlanders hier). We hebben van de week een mountainbike gekocht. Ik ga namelijk met de mountainbike naar school. Dat zou elke dag zo'n 12 km zijn. Ik ben inmiddels 2x bij mijn nieuwe school geweest, zoals jullie al wisten krijg ik klas 5, groep 7. Ik krijf de grootste groep van de school. Dit zijn 26 leerlingen, dus dat valt wel mee. Maandag gaat het werken dan ook langzaamaan beginnen. Maandag beginnen we met een vergadering. Daarna ga ik mijn klas nog wat gezelliger maken. Ik heb inmiddels een Arubaans nummer. Deze gebruik ik voor het bellen op Aruba. Ik gebruik mijn Nederlandse nummer nog gewoon voor WhatsApp, dus ben gewoon te bereiken. Ik heb bijna overal wel bereik. Zodadelijk ga ik beachtennissen, daarna gaan we met wat meiden samen komen. De foto's staan in het mapjes foto's. Er is wel iets misgegaan. Dus alle foto's van het huis en beachtennis staan bij dag 1.